Genopbygning fortsat

Karossen er så medtaget at det ville være et kæmpe arbejde at genopbygge den. Leigesom at motoren har sat sig, og må kasseres. Dette havde jeg forudset, og før projektet blev igangsat havde jeg fundet en anden Buick, med en god karosse og motor. Jeg fik den rimeligt billigt da ejeren havde opgivet at genopbygge den (slapsavns!)

Herefter påbegyndes pladearbejde på karosse og inderskærme. Inderskæmene var 100% væk, så jeg måtte ud at finde nogle nye og det var ikke let. Jeg søgte i USA, og fandt et par men de kostede 250$ + 200$ for at få dem hjem - det var en hulens masse penge. Jeg annoncerede længe, og pludselig en dag blev jeg ringet op af et af gutterne fra Tølløse - han havde 2 par som jeg kunne hente for en absolut billig penge.
Men lykken var ikke gjort, for forskærmene passede ikke til inderskærmene ! En uduelig pladesmed har forsøgt at "bygge" skærmkanterne. 3 måneders forsøg og tilpasning, skulle der til for at de kunne passe sammen.

Næste step var at klargøre motoren, og efter skift af løftere og nye pakninger så spillede den igen.

3.6.1998 - Motor er udtaget

Nu skulle karossen løftes af reservedelsbilen ! Sikken et cirkus

og lægges over på den konstrueret rullestativ

Så blev karossen genopbygget  - Alex Superopretten brugte med 25 kg spartel, 10 ltr. Sprøjteplast, og 40 lrt celluslosefortynder (jeg ved ikke om han drak det) og en X antal timer som jeg ikke tør regne på.

forsættes - Vendepunktet